Sunday, January 30, 2011

Kucing hisap jari!


Happy Holiday everyone! hari ni que nak share rasa terharu terhadap bestie tersayang, mimie & zazu sebab diorang buat entry yang menyentuh sanubari.. feel free to visit them okay =).. i love you girls!!

Okay, ni dah masuk tajuk lain, pasal haiwan berbulu yang manja dan mengada2.. kucing!!! yeay! kucing2 que sangat comel sebab diorg kan kucing! mestilah comel.. hehehe.. ok2, selalunye budak - budak lepas berpisah hisap puting, kadang2 diorg hisap jari pulak (terkena batang idong sendiri! tu cerita lama ok!).. Tapi.. macam mane kalau kucing hisap jari??? ade ke kucing camtu? hahaha..

Kucing que, si hujan tu suka hisap tapak kaki die!!.. 1st time tengok kagum gila! hehe.. jemput la tengok ye..


video

"The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals." - Anonymous

I love cats because I enjoy my home; and little by little, they become its visible soul. - Jean Cocteau

5 comments:

Y a T C i E said...

comel gila!hehe.

tirah said...

comel!
saya nak bela kucing jugak!

Nama saya Atiqah said...

comelya... mcm budak kecik je gelagat.. suka2~~

Kucing Serius. said...

WOW. Ahahaha.

Ni betul kee niii hisap sendiri. Ataupun kena paksa ke apa kee. Ahaha :D

~Queen Q~ said...

xde paksa2 la.. dah tarik pun die hisap balkik kan??