Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Assalamualaikum.. 

Entri pada hari ni dimulakan dengan title diatas.. ehehehhe.. Korang kenal sape Ben Ashaari?  mula-mula q ingatkan dia adik Ben Affleck.. rupanya bukan... Nak kata peminat Ben 10 pun bukan rasenye Actually q baru je kenal die tu sape, sebab baru seminggu ni q rajin BW, follow orang sana sini.. Sebelum ni q buat entri baru & tak kisah langsung pun pasal stats ke traffic ke.. yang q tahu q xsuke traffic jem kat jalan raya tu.. uish.. memenatkan sungguh..

Hmmm.. untuk segmen ben ashaari kali ni, beliau nak berkenalan dengan blogger baru.. q dengan muka tak bersalahnye assume q blogger baru coz q baru lah nak active tahun ni.. sebelum ni blog ni kena tinggal LAMA.. kesian pulak kan..


"kasi tau pembaca yang blog korang tu layak di follow dan baca selalu"

kenapa ye.. q buat blog ni sekadar suka-suka.. q dah tak ingat kenapa q rajin sangat buat account blog ni.. mungkin sebab perasaan ingin tahu yang tinggi.. sana sini org cakap pasal blog. bila q dah ade blog, q tak update pun. dalam setahun ade 2 or 3 entri je. q start serius berbelog ni sebab excited dengan rumet q, mimie yang nak buat blog awal tahun ni. nanti q senang2 q cerita pasal mimie k? sekarang beliau dah jadi businesswoman.. wewit!

[q masih tak menjawab soalan.. hehehe] ok, q rasa q punya blog layak di follow sebab entry q mostly tak heavy. q banyak letak gambar sebab q tak reti sangat nak berceloteh, orang pun tak bosan. siapa yang stressed lagi elok baca blog q ni daripada makan panadol yang ade banyak kesan sampingan kalau diambil dengan dosage yang berlebihan.

kalau korang blogger baru, nak join segmen ni, senang je.. cara2 die ade kat bawah ni..
  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ..dan linkkan ke entri ni ..
  3. Tulis apa saja nak tulis di entri korang tu .. kasi tau pembaca yang blog korang tu layak di follow dan baca selalu .. haa..
  4. Tinggalkan link di ruangan entri ni: (blog Ben Ashaari, klik sini ye) .. Tqqq



first time que join segmen blogger macam ni.. 
peaceeeeee..

p/s: 
ikan bawal kena selar,
lepas goreng boleh makan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan..

hahahahaha..
tata!

38 comments:

asyiqin nasir said...

wewit rajinyer

~Queen Q~ said...

kalau syikin keje macam q, dapat plak streamyx zone, sure rajin punye lah! hehe

Nazzue said...

Salam dari hati....happy blogging yea... :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

Edy Ramanov said...

salam perkenalan daripada edy

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

azam said...

"salam singgah kenalan....follow² ye...
see u around"

.zara. said...

hehe. semakin active q skrg. kalah zai. zai pun x rajin nak BW. bile mood bosan sampai je mule la duk tgk2 blog orang. hee

Laila Majid said...

singgah sini.follow sekali
weeeeeeee~

Azzah said...

singgah n follow kamu.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

yana said...

singgah n follow cni

http://yana-deebob.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

haslinda said...

comel nyeeee blog kamu... :)
linda dtg singgah sini dr blog abg ben :)
jom la singgah blog linda :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Ida said...

usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

Shehan Ismail said...

terjah.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

CikHanis said...

hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Lulu Caldina said...

lulu pun blogger baru..... ;)

azharadzuan said...

singgah dan follow^^

http://azharadzuan.blogspot.com/2011/07/senarai-bloggers-yang-join-segmen-ben.html

midz H said...

salam perkenalan!!!
dari segmen abg ben gakk..
blog nice and cute lorr..
:D

maszull said...

slm ziarah

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

me@monolog said...

salam ukhwah :)

http://monolog25.blogspot.com/

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen abg BEN
dah follow blog awak dah..
kalo sudi follow la blog saya blik

Sery Suryani said...

sggah dri blog abg Ben..

wanie wonek said...

hye. suda follow kamu. jom ke blog i pulak tgok apa yg ptot.

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Mohd Hakimi Zulkifly said...

hi..dh follow

pika said...

sori lambat singgah . kete rosak . ni pinjam jet pejuang datang sini . happy blogging ;')

http://misspikamokka.blogspot.com/

Marina said...

blogger baru melawat sini dr segmen Abg Ben

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

cik Ida said...

Datang jalan-jalan kat sini.. please hit me back yeah.. :)

ida Firdausi punya belog

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Princess Feyqa said...

Salam sahabat :) feyqa lawat sni tau, jemput ke blog feyqa yeah!

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini malawat rakan2 bl0gger..^^

salam perkenalan!

POP said...

Singgah sini dari blog Abg Ben :)

Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Blogger 1Malaysia

Srikandi Al-Azwar said...

Assalamualaikum..Salam perkenalan dihulur buat cik Que..follow u already! Teruskan berblog dgn menyampaikan perkara bermanfaat.,

Hadiah untuk saudari;
http://tinta-srikandi.blogspot.com/2011/07/nisfu-syaban-satu-transformasi-siri-2.html

Hope u like it! (^_^)

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

mIexZArZx said...

yeayyy yg ke 100..bertuaahhh ni..ehehhe..
http://armizarxz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Pencinta Bulan said...

Salam kenal..saya blogger baru, mintak tunjuk ajar..

done follow awak..

http://pecintabulan.blogspot.com