Tuesday, July 12, 2011

Light Post..

Malas la nak kupas isu-isu rumit. 
tapi sebok nak berbelog jugak tu..
hehe..

ohye, sekarang ni follow Marina Mahathir punye belog..
suke nye orang yang rasional ni..
tak melatah tanpa usul periksa..

kat blog die ade jugak yang marah.


jangan nak judgemental sangat lah ye bagi yang tak suka..

well.. masing-masing punya ideologi.
ade hak untuk bersuara...

saye pelajar UiTM, belajar pun guna duit PTPTN.. (sedar pun diri)
oleh itu saya tak boleh join mana-mana parti..
(tapi pelik, kenapa UiTM bersungguh-sungguh suruh kami daftar mengundi??)
bukan ke yang kite nak undi tu nanti ahli-ahli politik?
bukan setakat MPP dah ni..

Datin Paduka ni bukan tak sedar dimana kaki berpijak..
Anak Tun Mahathir kot..
Mantan Perdana Menteri tu.. dont play-play okay..
boleh je die menilai & tak easily jump into conclusion..
takde la die label Bersih 2.0 = penderhaka .
takde plak die kate orang yang join bersih ni hati tak bersih..
sanggup die turun padang to see with her own eyes..

we only ask for fair election..
tu saje..
ape la nak takut sangat?

to my bestie,
| tggu & lihat jela kesan nye nanti |

i hope you found what you looking for :)

ameen..

p/s: A. Samad Said ade blog ke tak eh?

2 comments:

.zara. said...

haha. saye kenal ayat tu q...!
perli ke hape ni...

anyway. memang dah nampak kesannye sekarang kan...
sampai zai jadi takot nak tgk vid2 review bersih tu...
sedih & sebak bila semua ni jadi...
nak tengok berita pun jadi takot.
takot dengan kenyataan yang negara ni makin merudum.
malaysia makin kucar kacir dek masing2 nak mempertahankan hak masing2...
entah lah kan. dunia dunia...!

~Queen Q~ said...

ehehehehehe.. ampun zai... saye gurau-gurau saje.. hohoho.. tapi video2 tu mmg scary & sedih tgk orang kena belasah tak pasal2.