Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


(klik sini untuk melawat blog bro BEN: betul la tu, klik kat sini)

Assalamualaikum readers :)... hari ni q join segmen abg ben lagi.. saje suka-suka2.. ni second time q join.. ulang suara, second time q join ok :) rajin kan q? theheee..

sebelum q menaip ape saje dalam kepala ni, q bagi overview sikit pasal segmen abg ben kali ni ok :)
segmen ni di buat sebab beliau nak cari blog-blog untuk jadi sumber-sumber soalan pencarian harta karun blog-blog 1 Malaysia ni.. faham tak? ok ok.. contohnye soalan die, siape owner blog naquiahadibah.blogspot.com?? haaaaa.. tahu tak?? kalau korang tak tahu, nanti korang kena la bukak page q untuk cari jawapannye.. untuk soalan mudah macam ni, q boleh la bagi jawapan.. hahaha.. sah - sah la Queen Que aka Que Othman owner nye!.. ok, sila take note soalan tadi ye.. sebabbbbbbb.. ni soalan bocor! ok tipu! jangan marah ye.. q gurau je..

kalau  korang nak join pn boleh.. senang je :)


Sila buat satu entri ..
  1. Letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT ! dan linkkan ke entri ni ...
  3. Tulis apa saja dalam tu.. Apa yang korang tulis , insyaAllah akan dijadikan soalan oleh abg ben ..
  4. Siap ? Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. (kat blog beliau lah ye)
Yang berminat , segera .. jam 3 petang ni ( 28/7/2011 ) .. abg ben tutup penyertaan .. q copy ni dari blog beliau.. hoho.


sape free join la ye.. boleh kita BW jauh-jauh.. utara, selatan, timur & barat :) contest ni akan start ASAP.. so, be alert ya! good luck every one :)

p/s: maaf lama tak update blog, TM Zone kat cafe tu macam hampeh, buat rosak mood 1 minggu je! :(

2 comments:

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)