Wednesday, July 20, 2011

I met her...

Assalamualaikum semua.. Guten Morgen :)
Wie geht es Ihnen           : How are you
Mir geht es gutDanke    : I am fine. Thank you.
Oh.. rindu nye nak belajar bahasa German. Dulu dalam kelas taknak belajar betul-betul.. haaaaa.. kan dah menyesal.. Adoyai... Hari ni saye rajin nak kongsikan gambar Sekali Lagi Movie Premier.. Sebelum ni pun que dah buat 2 entry pasal Filem Sekali Lagi ni.. Kalau ade yang tak tahu, Filem Sekali Lagi tu q tengok sebab lipice bagi tiket free.. Dah la dapat tiket free, dapat tengok dengan Lisa Surihani lagi youuu.. Sape nak tahu macam mana que boleh dapat tiket free tu, klik la kat link bawah ni.. q dah tolong carikan dah ni...

  1.  Lisa Surihani.. Lisa.. Lisa!!!
  2. Terima Kasih Lipice
This time que taknak cakap banyak (que memang malas pon berceloteh panjang-panjang.. tak reti la). so, que hidangkan gambar-gambar je lah ye..  enjoice~~

















nanti kan review filem ini ye
(harapan...... ingat que reti nak bagi review-review ni???)
hahahhahaha


sehingga bertemu lagi :)

8 comments:

sakura_sue said...

bestnyee dpt jumpe lisa! jelesnyee

khadijah said...

bestnye dapat jumpe lisa.. suke la..:)

SpeakerSekolah said...

Jumpe lisa 2,ni yg x best ni..jeles2..

farah hairuddin said...

wiwit...jumpa lisa.best nya...
jom la belajar german smula que~hehehe...best taw!

~Queen Q~ said...

sakura_sue: jangan lah jeles, kalau ade rezeki, awak pulak dpt jumpe :)

~Queen Q~ said...

khadijah: awak suke yeeeeeeee.

~Queen Q~ said...

speakersekolah: hey, slow kan la volume speaker tu!

~Queen Q~ said...

farah: nanti bukak sem q belajar lah lagi.. ehehehe