Tuesday, August 2, 2011

1 Ramadhan 1432 : Budu dan saya!

Assalamualaikum..
semalam busy, tak sempat nak update..

q tak tahu dari mana datangnye kuasa luar biasa sampai botol budu ni jadi macam ni!
terkejut gila q..
orang lain pun  bukak seal botol jugak.. 
takde la sampai jadi macam ni kan??
haha..

excited sangat kot nak makan budu time berbuka..

botol budu kena pancung.

Dulu arwah aki suka belikan q budu.. sekarang ni kena beli sendiri lah jawabnye. rindu aki ='(

bubur nasi, budu, kicap, ikan masin sepat, ikan bilis, ayam masak halia,  kacang buncis, ikan bakar & telur masin..
yummy!!
semalam teruk q kena angin satu badan. sambil tidur pun boleh keluar angin.. huhu.. sendawa pun banyak.. pastu kak yak suggest nak buat bubur tu sebab boleh letak halia banyak-banyak.. hehe.. sedap! semua orang pun suka.. kitorang makan simple je. sebab sume anak dara nak jaga badan.. hoho.

 kalau dulu-dulu buka puasa meriah sangat.. sampai kena ade side table untuk letak air.. banyak sangat pun tak elok kan.. kalau tak habis rugi.. 

semalam buat air cincau. sold out! hari ni kena minum banyak la.. huhu.. mengidam air cincau..

kuih takde! nasib baik along beli roti john.. yang penting, buah tamar kena lah ade..

selamat menjalani ibadah puasa!

6 comments:

.zara. said...

haha! semangat gila!

~Queen Q~ said...

zai! hehe

.zara. said...

hehe. q macam teruja tengok zai komen.
dahsyat penangan seminggu zai hilang.
ekeke! ^^v

~Queen Q~ said...

rindu kat zai ni.. ehehhee

rya hana~ said...

queeeeeeeeeeeee sedapnyaaaaa buduuu ;P

~Queen Q~ said...

rya hana: memanggggggg sedap!