Sunday, August 14, 2011

Edisi Khas : AmanWan

Assalamualaikum..

Ini adalah gelombang Tsunami baru : TsunAmanWan!

Korang kenal AmanWan tak? Sape tak kenal rugi! haha.. Awal + Aaron =AmanWan. AmanWan ni mix Aaron Aziz + Awal Ashaari! Nak kata AmanWan ni adik Aaron & Awal, macam tak logik sebab Aaron & Awal bukan adik beradik pun! Bile die cakap, serupa betul macam Aaron Aziz. Sungguh! Bila die senyum, nampak lesung pipit betul-betul macam Awal Ashaari. Sungguh!

Bile dia macam Aaron Aziz, q SUKA!. bile die macam Awal, kak yah HISTERIA! hehe.. Dahsyat betul AmanWan ni.

Actually q sedar kewujudan AmanWan ni melalui iKLan Gangster. Sape ntah post kat Fb. Orang tu say something pasal choki-choki.. Lepas tu, kak yah bukak la pulak video tu, q tumpang tengok, pastu IMMEDIATELY q jatuh hati.. Lepas tu ape lagi, kami marathon tengok video-video AmanWan ni..

ERRR, SIAPA AMANWAN?? Beliau adalah :

  • Pelukis Komik Amateur 
  • Vlogger
  • Blogger
  • AmanWan and AmanWan's Friends pernah menang pertandingan Adakah Anda Kuat Berlakon anjuran Afdlin Shauki & Fisherman's Friends.
Cube korang tengok hasil lakonan die kat yang ni.. Adorable sungguh-sungguh. Dalam Parody KL Gangster ni, q paling suka part orang tu kena belasah cucuk-cucuk jari ala-ala geletek.. kelakar! comel pulak tu. q buat macam tu kat aqashah, terkekek-kekek die ketawa.. hehe.


Kalau korang rajin, tengok la video yang lain. tak rugi!
Ohye, sekarang ni AmanWan dah ade >Official FB Page<

Cepat-cepat, like page die!
korang boleh klik kat gambar atau kat link atas tu

 

Alamak, 
AmanWan ni tak sombong la! tengok tu die reply comment q..
hooray!! 


Ni blog AmanWan. Click >here
jom follow ramai-ramai




Ni muka AmanWan versi katun!
comel kan??


Pantun untuk AmanWan

Bangun tidur sebelum subuh lagi,
sebab nak sahur ikan tenggiri,
AmanWan boleh pergi jauh lagi ni,
Tu pun kalau you keep on humble dan tak sombong diri :)

Sekian saje entri edisi khas ini, nanti q nak update pasal sayur bayam masak pink. hehe..
Betul la.. q sungguh-sungguh ni!

5 comments:

babyciko 007 said...

aman jer.. ok sampai kak yah x tau nk ckp apa dah ni

blogtilldrop said...

minat dia eh...?

Pustaka NurIman said...

edisi khas johan ada tak?

Aman Wan said...

pehh..entry ni sangat rajin! siap printscreen lagi. TERIMA KASIH QUE! Terharu aman!! XDD

Abe Goreng said...

Hehe.mmg terbaik la die jd Abg Tembam. HAHAHHAA. kompem syamsul amik die blakon pasni.Heheh.