Wednesday, August 3, 2011

Lipice Pink Party

Assalamualaikum..

Kalau dulu que pernah dapat tengok wayang dengan lisa surihani, lepas ni InsyaAllah dapat pergi party plak.. active sungguh Lipice buat aktiviti kan?? seronok join page lipice ni.. boleh dapat lipice free, boleh jumpe lisa, boleh dapat kawan baru.. semua pun boleh..

Aktiviti terbaru lipice kali ini, Lipice Pink Party.. untuk aktiviti ni, semua peserta adalah pemenang, tiada pengalah (tiru ayat Vince AF1).. hehe

kalau klik gambar ni boleh view terus kat page fb lipice :)
Wah.. cantiknye gambar ni (suka sangat puji diri sendiri).. sape suke boleh la like kat fb page lipice taw.. kalau korang nak join pun boleh.. senang je. just fikirkan idea gempak untuk pink party.. pastu cari la gambar yang berkenaan.. para-para blogger mesti pandai edit gambar bagi cantik kan?? tengok la header masing2.. kagum q! yang bestnye, SAPE MASUK CONFIRM DAPAT TIKET KE PARTY NI, even tak menang.. hehe.. sebab tu q masuk.. korang pun join la.. tak rugi pun :)

p/s: syakirah samat dah join ke belum?

2 comments:

.zara. said...

nak join, tapi zai ni sangatlah x reti pikir2 semua ni. uhhh~

~Queen Q~ said...

zai buat la pape jeeeeee.. nnt q bagi idea..