Sunday, August 7, 2011

6 Ramadhan 1432 : Mee Kari

 Assalamualaikum!

Alhamdulillah, dah seminggu umat Islam berpuasa. Tapi q tahu, out there ramai bangsa lain yang belajar berpuasa.. Tahniah diucapkan.. Bukannye susah sangat nak puasa ni kannn? hehe.. boleh la diet sikit2.. hohoho..

kalau tak kena cara, bulan puasa bukan boleh turun berat.. tapi bertambah-tambah.. aduh! mula lah menangis nak kalau fikir pasal baju raya.. Cakap pasal baju raya, q takde baju lagi ni.. takpe, takpe.. kite tungguuuuuu..

ok, kembali kepada menu semalam, Mee Kari..
Kalau bab Mee Kari ni, kitorang mmg tunding 10 jari tangan dan jari kaki kat  along q! memang die pandai buat mee kari.. memang NALA!

Mak q memang suka tupperware!

kami memang suka tauhu kering ni.. mesti tauhu tu yang habis dulu ='(

kueh - muih bazaar putrajaya

air water
Ohye, semalam kat bazaar q jumpe kakak imah! 

gambar ni time diploma.. ehehe

Rindu betul kat kawan-kawan!
tak sabar nak start class!


4 comments:

Iszati said...

i tau u rindu kat i! hehehhehe

~Queen Q~ said...

isz! memey la i rindu u! :)

Qaseh dalia adelia said...

alaaa makanan tu sedappp

~Queen Q~ said...

;)