Thursday, August 4, 2011

Kipas Angin Berbunga

Kita kena hargai apa yang kita ada.
sebab tu q hargai kipas angin berbunga ni

walaupun rupa die lain
macam angsa hitam yang rasa tersisih sebab angsa lain seakan-akan pakai Fair & Lovely
kipas ini tetap kipas..
MEMANG LA KIPAS TU KIPAS!

ye la.. tahu tu..
tapi.. kipas ni, even die kelihatan seperti sayur lecur
nampak lembik & tak berguna
tapi! kipas ini banyak berjaya membuatkan sesi santapan kami sekeluarga dengan penuh bermakna..

kipas ini masih berfungsi walaupun setiap hari bekerja.
tak macam kipas dalam bilik tu.. aigooooooooooo.
sebenarnye, kipas dalam bilik q rosak!
bile on suis, kipas dalam bilik q tak nak main kejar-kejar
sedih..
panas!
bilik sebelah sejuk sangat pulak.. 
aduhai..

takpe lah.. nanti kite buat aduan rakyat taw.



kipas hitam banyak habuk, nak raya nanti kena kerja keras!

Saya rasa macam nak tanggal kipas ni bawak masuk dalam bilik!

4 comments:

.zara. said...

cantik kipas ni! mane beli?

~Queen Q~ said...

puchong rasenye.. :p

~aSFaLiZa~ said...

salam kenal

nk tya la. awak beli kipas ni kat puchong agak2 igt tak nama kedai tu. then nak tahu harga nya la berapa ek

tq

~Queen Q~ said...

q reply kat blog akak dah :)